Onze ambitie

Een vernieuwde blik op vastgoed

Zelfstandig en slagvaardig

Xavitas Projectontwikkeling is een frisse onderneming met uitvalsbasis in Emmeloord (Flevoland) met veel ontwikkelingservaring. Als zelfstandig ontwikkelaar kunnen we slagvaardig handelen, snel reageren en hebben wij een vernieuwde blik op vastgoed.

Een gewaardeerde partner

Ons kantoor is een gewaardeerde partner voor particulieren, gemeenten, aannemers en dorpsbelangen. Al menig (bouwrijpe) kavel hebben wij voorzien van woningen. Onlangs heeft Xavitas Projectontwikkeling een basisschool locatie getransformeerd tot een nieuwe woonwijk voor ouderen en jongeren met starterswoningen, twee onder één kap woningen, vrijstaande woning en 10 appartementen. Daarnaast is een voormalige groene kruis gebouw herontwikkeld tot een prachtige droomvilla.

Ontwikkeling en
herontwikkeling

Afgelopen jaren zijn diverse uitbreidingslocaties in Emmeloord, de dorpen van de Noordoostpolder, Vollenhove en Lelystad voorzien van mooie type woningen. Ontwikkeling en herontwikkeling is waar wij sterk in zijn.

Wonen, werken,
leven en genieten

Onze ambitie is om mooie projecten te ontwikkelen waar iedereen prettig kan wonen, werken, leven en vooral volop kan genieten.

Ons slogan is niet voor niets:
wonen-werken-leven-genieten