U de kavel wij de woning

Een eigen huis bouwen doet u met Xavitas Projectontwikkeling!

Xavitas woningen

U kunt bij ons een type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd.

Verschillende type woningen

Wij bieden verschillende woningtypes aan, zoals een karakteristieke of moderne woning. U kunt dit type woning in verschillende varianten door ons laten realiseren, u kunt hierbij denken aan:

  • verschillende indelingen
  • verschillende afmetingen
  • verschillende uitstralingen
  • slaap- badkamer begane grond
  • kantoor aan huis
  • hobbykamer

Bij Xavitas Projectontwikkeling is de bouw van uw woning veel meer dan gewoon bouwen, het is de realisatie van uw droomhuis! Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekend voor vele vaak een nieuwe stap, dit verdiend aandacht!

Complete woning
voor een vaste prijs

De bouw van uw woning uitbesteden, betekent ook dat u zekerheid en vastigheid wilt. Verrassingen of onvoorziene kosten verpesten vaak een heel proces waar u -vinden wij- juist van moet genieten.

Bij Xavitas Projectontwikkeling hanteren we daarom een vaste prijs voor iedere woning, u weet bij ons altijd precies wat u betaalt. Daarnaast bieden we een vaste, gecontracteerde aannemer aan om de beoogde kwaliteit te bewaken en de lijnen kort te houden. Tijdens de bouw kunt u ook rekenen op een vaste verkoopbegeleider vanuit de aannemer. Zo hebt u in iedere fase van de bouw inzicht en overzicht. U kunt deze woning als particulier laten bouwen op een kavel die u koopt via de gemeente. De kavelprijs is altijd afhankelijk van grootte, ligging en bebouwingsmogelijkheden. U kunt een optie nemen op één van deze kavels en daarna mag u zelf bepalen welk droomhuis u hier wilt laten bouwen binnen de regels van het bestemmingsplan. Heeft u nog geen medebouwer dan kunnen wij hier een actieve rol in spelen en u ontzorgen.

Wilt u uw huis laten bouwen met Xavitas Projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op en laat u informeren! Per type hebben we een prijslijst, meer,- minderwerklijst en een technische omschrijving.