Wij de woning u de kavel

Een eigen huis bouwen doet u met Xavitas Projectontwikkeling!

Xavitas woningen

U kunt bij ons een type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd.

Verschillende type woningen

 

Wij bieden verschillende woningtypes aan, zoals een karakteristieke of moderne woning. U kunt dit type woning in verschillende varianten door ons laten realiseren, u kunt hierbij denken aan:

 

  • verschillende indelingen
  • verschillende afmetingen
  • slaap- badkamer begane grond
  • kantoor aan huis
  • speelkamer

 

Bij Xavitas Projectontwikkeling is de bouw van uw woning veel meer dan gewoon bouwen, het is de realisatie van uw droomhuis!

Complete woning
voor een vaste prijs

De bouw van uw woning uitbesteden, betekent ook dat u zekerheid en vastigheid wilt. Verrassingen of onvoorziene kosten verpesten vaak een heel proces waar u -vinden wij- juist van moet genieten.

 

Bij Xavitas Projectontwikkeling hanteren we daarom een vaste prijs voor iedere woning. Vrijstaand of twee-onder-een-kap: u weet bij ons altijd precies wat u betaalt. Daarnaast bieden we een vaste, gecontracteerde aannemer aan om de beoogde kwaliteit te bewaken en de lijnen kort te houden. Tijdens de bouw kunt u ook rekenen op een vaste verkoopbegeleider vanuit de aannemer. Zo hebt u in iedere fase van de bouw inzicht en overzicht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor.

 

Wilt u uw huis laten bouwen door Xavitas Projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op en laat u informeren!